Keskustan tähtäimessä on nousta vaaleissa jälleen ykköseksi. Eduskuntaryhmän puheenjohtajan Timo Kallin mukaan tavoitteena on noin 25 prosentin kannatus. Korhonen määritteli tavoitteeksi 56 kansanedustajaa.

Korhosen laskujen mukaan suurimman puolueen asemaan tarvitaan yli 700 000 ääntä. Puolueen jokaisen ehdokkaan pitäisi saada ainakin kolmetuhatta ääntä, tai jokaisen nykyisen kansanedustajan 12 700 ääntä, jotta tavoitepotti kertyisi.
Lähde:

Keskustan jokaisen ehdokkaan pitäisi saada 3 000 ääntä


Keskustan kansanedustajia kannattaa äänestää uudelleen eduskuntaan. Tässä muutamia hyviä syitä:

"Edustaja Seppo Lahtela (kesk, Kymi) on huolissaan syrjäkylien nuorten miesten naimattomuudesta ja ehdottaa valtion budjettiin 500.000 euron määrärahaa, jolla voitaisiin "esimerkiksi matkakorvausten muodossa tukea poikamiesten terveitä aikeita, kun he ovat lähdössä yrittämään onneaan oman kunnan rajojen ulkopuolelle"."

"Edustaja Lauri Oinonen (kesk) esitti lakialoitteessaan että sudet, karhut ja muut petoeläimet pitäisi aidata aitauksiin. Muualta luonnosta ne pitäisi tappaa, tarvittaessa lentokoneiden ja helikoptereiden avulla."

"Edustaja Lauri Oinonen (kesk) on huomannut, mikä Suomen koulujen tuntikehyksistä puuttuu. Virsien veisuuta opetetaan nykyään musiikin ja uskonnon tunneilla aivan liian vähän, eikä edes aamunavauksissa ole enää virsiä kuten ennen."

"Valtakunnan tasolla ei saa unohtaa pieniäkään liikenneväyliä. Edustaja Jukka Vihriälän (kesk) sydäntä erityisen lähellä on Soinin ja Möksyn välinen tie."

Lähde:

 Hupivaliokunta - outoja valtiopäivätoimia

Tällaisia fiksuja kansanedustajia tarvitaan lisää eduskuntaan, suomi nousuun! ;)