En tarkoita nyt uusnatseja tai muita äärivähemmistöryhmien edustajia, vaan ihan tavallisia (?) suomen kansalaisia.

Huolestunut isä haluaisi työttömien lapset pois päivähoidon piiristä. Luit aivan oikein. Adressin on tähän mennessä allekirjoittanut yli 50 henkilöä. Otteita adressin tekstistä.

Työttömien lapset pois päivähoidosta, viemästä työssä käyvien vanhempien lapsilta hoitopaikat. Ei ole oikein että työtön makaa kotona ja lapsi on Sosiaalitoimiston rahoilla tarhassa.

Asia ei koske opiskelijoita joille opiskelu on työtä, vaan kotona olevia joilla ei ole tarkoitusta edes etsiä töitä.

jatkoa...

Lapsen saamisen tarvitsee olla tarkoin harkittu. Se että lapsi tehdään miettimättä seurauksia ja kun ei se olekkaan enää kivaa tai että masentaa niin laitetaan lapsi hoitoon. Tämä koskee sitä miksi adressi on laitettu pystyyn.


Mainiota. Työttömät on näin yleistetty ryhmäksi joka siittää puolihuolimattomasti tähän maailmaan lisää työttömiä jälkeläisiä ja luuhaa kaiket päivät kotona. Kunnon natsimeininki, eiköhän lakkauteta koko kelan raharumba ja paperisota samalla niin loppuu kitinä. Kukin tulkoon toimeen omillaan, lakkautetaan kaikki julkiset palvelut ja tilalle yksityisiä palveluita, näitä käyttävät kansalaiset joilla on siihen varaa.

Huolestunut isä, ymmärrän huolenaiheesi, mutta et paranna tilannetta tekemällä näin karkeaa yleistystä 225,000 ihmisen kokoisesta ryhmästä. Vetoomuksellasi aiheutat korkeinta mielipahaa näille ihmisille ja heidän omaisilleen. Kymmenen syvää henkäystä ja mieti tilanne läpi vielä uudemman kerran.